Wij als “Huisgezin Gods” zijn verbonden met de volgende christelijke organisaties. Bij hen ondersteunen wij de volgende projecten:

WERELD WIJDE ZENDING – www.wwz-nederland.nl

Eén van de projecten van deze organisatie is het school/voedingsproject onder de kinderen in de sloppenwijken in Nairobi in Kenia, Afrika. Onze gemeenschap brengt maandelijks de gelden bijeen voor het opvangen van 60 arme en kansloze kinderen in kinderdagverblijven, waar ze gevoed worden en onderwijs ontvangen.

OOST EUROPA ZENDING – www.oosteuropazending.com

Een van de humanitaire projecten van deze organisatie is het verzenden van nog goede gebruikte kleding naar landen in Oost Europa waar velen nog in grote armoe leven. Onze gemeenschap geeft vanuit haar kledingdep?t gebruikte kleding voor dit project en biedt hulp in de transportkosten.

PRO ROMI – www.proromi.nl

Deze organisatie zet zich in voor de armsten onder de Roemeense Roma-zigeuners. In Roemenië wordt het werk op hun 4 scholen en de projecten uitgevoerd door 14 betaalde krachten en 3 vrijwilligers. Onze gemeenschap geeft maandelijkse steun voor een van de leerkrachten. Verder verricht een van onze werkers Bogdan B?rbulescu vertaalwerk voor deze stichting.